Izvor: Beta OMS, 11.Apr.2012, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival Vračar Rocks!

U petak 13. aprila od 20:00 časova, u Centru za kulturu „Božidarac“, Radoslava Grujića 3, na festivalu Vračar Rocks! nastupiće bendovi Autopark, Bitipatibi i Splins. Grupa Autopark će na koncertu u Božidarcu promovisati svoj četvrti album “Autopakao”, sa koga su već objavljena tri video singla. Pored predstavljanja novih pesama, Autopark će izvesti sve najveće hitove sa prva tri albuma i možete očekivati nastup od gotovo dva sata.

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vračar Rocks!: Autopark, Bitipatibi i Splins

Izvor: DANuBeogradu.rs, 11.Apr.2012

U petak, 13. aprila od 20.00, u Centru za kulturu Božidarac (Radoslava Grujića 3) u okviru festivala Vračar Rocks! nastupiće bendovi Autopark, Bitipatibi i Splins. Grupa Autopark će promovisati četvrti album 'Autopakao', koji su u februaru ove godine objavili 'Odličan hrčak' i UK 'Parobrod'....

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Autopark, Splins i Bitipatibi u Božidarcu

Izvor: BalkanRock.com, 12.Apr.2012, 00:39

U petak 13. aprila u centru za kulturu Božidarac u Beogradu u okviru festivala Vračar Rocks! nastupiće bendovi Autopark, Bitipatibi i Splins.

Nastavak na BalkanRock.com...

Autopark, Bitipatibi i Splins na Vračar Rocks! festivalu

Izvor: Danas, 12.Apr.2012

U okviru festivala Vračar Rocks! Večeras od 20 časova u Božidarcu nastupiće bendovi Autopark, Bitipatibi i Splins. Grupa Autopark će na koncertu promovisati svoj četvrti album „Autopakao“, koji su u februaru ove godine objavili „Odličan hrčak“ i UK „Parobrod“. Sa ovog albuma do sada...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.