Fanovi u transu: Omiljeni lik se vraća u Stranger Things?

Izvor: B92, 06.Apr.2023, 17:47

Fanovi u transu: Omiljeni lik se vraća u "Stranger Things"?

Jedan od najomiljenijih likova iz Netfliksove serije "Stranger Things" Edi Manson mogao bi ipak da se vrati u novoj i ujedno poslednjoj sezoni. Naime, na službenom profilu tvoraca serije na Tviteru osvanule su slike glumca Džozefa Kvina obučenog u odeću iz serije, a nedugo nakon toga nastao je pravi haos.

Da ne otkrijemo previše, Edi Manson pogine u poslednjoj sezoni, a njegov tragičan kraj nije bio baš najbolje prihvaćen kod fanova pa su mnogi apelovali, čak i pisali peticije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se Kvin vrati u novoj sezoni. I upravo zbog toga fanovi serije su van sebe nakon objavljenih tvitova na profilu Stranger Writers.

"Zašto nam to radite?"

Fanovi su potom zatrpali Tviter pitanjima: "Vraća li se Edi u seriju?", "Hoće li ga neko oživeti?", "Hoće li se pojaviti u nekoj retrospektivi?", "Je li ovo samo provokacija upućena fanovima koji insistiraju na njegovom povratku?"

"Želite li nešto da nam poručite? Izluđuje me ovo", požalio se jedan fan. "Sećate li se da su ovo već radili s likom Bilija? Stalno su objavljivali stvari vezane za Bilija tek toliko da pomislimo da će se vratiti", dodao je drugi.

"Opet nam to rade. Nemojte nasesti na njihovu foru", upozorio je treći, a četvrti se požalio: "Zašto nas mučite ovako, nije pravedno."

Spomenimo samo da peticija za povratak Edija Mansona u seriju trenutno ima 87.365 potpisa. Nova sezona trebalo bi da počne sa snimanjem ovoga leta, a očekuje se da će izaći krajem 2024. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.