Fanovi u histeriji nakon najave 3. sezone serije I tek tako: Izbacite ovaj lik VIDEO

Izvor: B92, 26.Avg.2023, 18:18

Fanovi u histeriji nakon najave 3. sezone serije "I tek tako": "Izbacite ovaj lik" VIDEO

Iako je serija primila više kritika nego pohvala, HBO Max potvrdio da će se snimati i treća sezona "I tek tako...".

Ova vest je na društvenim mrežama pokrenula lavinu komentara. Ima i gledalaca koji se raduju novim epizodama, a puno je i onih koji daju savete kreatorima kako da poboljšati seriju.

Međutim, u jednom se gotovo svi slažu - žele više Samante, a manje Če.

"Možete li da se rešite Če?", "Nadam se da će se Samanta u potpunosti vratiti", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Molim vas, bez Če", "Če uništava seriju", "Više Lise, manje Če", "Neka u trećoj sezoni Ejdan i Keri budu zajedno", pišu gledaoci u komentarima.

"Slušajte moje predloge: 1. izbacite Če iz serije, 2. izbacite Nju Volis, 3. ostavite Keri i Ejdana zajedno, 4. pokušajte da Miranda i Stiv poprave svoj brak, 5. Nemojte vraćati Samantu (obožavam je, ali ova serija pronašla je put bez nje i uključivanje nje bi više štetilo nego koristilo", glasi komentar jedne obožavateljke.

Podsetimo, Max je potvrdio novu sezonu serije, a producent Majkl patrik King je izjavio: "Oduševljeni smo što provodimo vreme u svemiru 'Seksa i grada' i pričamo nove priče o životima srodnih i ambicioznih likova koje glume neverovatni glumci. 'I tek tako…' dolazi treća sezona."

Serija prati Keri (Sara Džesika Parker), Šarlot (Kristin Dejvis) i Mirandu (Sintija Nikson), koje žive u Njujorku, te je nastavak originalne serije "Seks i grad". Mnogo toga se promenilo u odnosu na originalnu seriju, a vest o trećoj sezoni stiže uoči finalne epizode druge sezone, koja će se emitovati danas i u njoj će se pojaviti lik Samante Džons (Kim Katral).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.