Fanovi serije Seks i grad razočarani Sintijom Nikson: Miranda je mrtva

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 20:31

Fanovi serije "Seks i grad" razočarani Sintijom Nikson: Miranda je mrtva

Prve dve epizode ​​druge sezone serije "And Just Like That... " su emitovane i internet je već pun reakcija.

Dok fanovi čekaju nove epizode ​​i pojavu Samante Džons, koju nismo imali prilike sve do sada da gledamo u ovom nastavku "Seks i grada", mnogi na internetu komentarišu samo jedan lik, Mirandu Hobs.

Naime, mnogi ne prihvataju novu Mirandu i njeno ponašanje u seriji, a neki idu toliko daleko da smatraju da je lik Mirande Hobs scenarista potpuno uništio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Miranda Hobs je mrtva. Sintija Nikson glumi samu sebe", "Mirandina priča će biti razlog zašto će ovo biti poslednja sezona", "Miranda je postala grozna. A "Che“ je i dalje najgori lik u seriji", bili su samo neki od nezadovoljnih gledalaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"MIRANDA JE MRTVA": OŠTRE OSUDE na račun druge sezone serije "Seks i grad" - Fanovi razočarani Sintijom Nikson

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 10:33

Prve dve epizode ​​druge sezone "And Just Like That.. " su emitovane i internet je već pun reakcija...U najnovijem nastavku kultne serije "Seks i grad", fanovi su sa nestrpljenjem iščekivali povratak omiljenih likova i upoznavanje sa Samantom Džons, koju do sada nismo imali prilike da vidimo....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.