Fanovi razočarani zbog jedne stvari: Objavljen trejler za treću sezonu The Witcher VIDEO

Izvor: B92, 10.Jun.2023, 08:03

Fanovi razočarani zbog jedne stvari: Objavljen trejler za treću sezonu "The Witcher" VIDEO

Netfliks je objavio dugoočekivani trejler za treću sezonu serije The Witcher.

Treća sezona biće podeljena na dva dela, prvi deo će biti prikazan 29. juna, a drugi deo 27. jula.

Novi trejler je prepun akcionih scena u kojima se veštac Geralt bori sa raznim čudovištima i ljudima, dok u pozadini svira obrada Radioheadove pesme Burn the Witch. U trejleru, Geralt i veštica Jenefer pokušavaju da zaštite princezu Siri, koju love politički neprijatelji, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vilenjaci i mitski Divlji lov. Treća sezona inspirisana je knjigom Vreme prezira koju je napisao Andžej Sapkovski.

Ovo je poslednja sezona Henrija Kavila kao Geralta, a pridružuju mu se Anja Čalotra kao Jenefer, Freja Alan kao Siri, Džoi Bejti kao trubadur Džaskijer i Ana Šafer kao čarobnicaTris Merigold. Treća sezona će takođe prikazati nova lica koja će se pridružiti glumačkoj ekipi, uključujući Robija Amela, Meng'er Žanga, Hjua Skinera i Kristel Elvin.

Fanovi su razočarani što Kavil napušta seriju, a svoje mišljenje izneli su u komentarima na video zapis. "Drago mi je što ćemo ponovo videti Henrija u ovoj ulozi“, "Serija neće biti ista bez Henrija Kavila“, "Henri zaslužuje bolje, slama mi se srce što gledam ovo“, samo su neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.