Fajns bi voleo da se vrati u Beograd

Izvor: Beta, 08.Mar.2014, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fajns bi voleo da se vrati u Beograd

BEOGRAD, 8. marta 2014. (Beta) - Glumac i reditelj Rejf Fajns izjavio je u subotu da bi voleo da novi film u njegovoj režiji bude sniman ponovo u Beogradu.

"Ako bude novog filma i postoji kreativno okruženje, voleo bih da se vratimo u Beograd i da iskoristimo potencijale koji ovde postoje", rekao je Fajns na konferenciji za novinare.

Fajns je rekao da zajedno sa producentkinjom njegovog drugog rediteljskog ostvarenja "Nevidljiva žena" Gabrijelom Tana planira da snimi novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << film, ali da je prerano da govori o tim planovima.

"Ovoga puta voleo bih da nadjem savremenu i možda originalnu temu. Sledeći film neće biti zasnovan na literaturi, želim da se odmorim od tog pravca", rekao je Fajns.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.