FRAN PEREA ZA SD: Iznenađen sam koliko u Beogradu znaju moje pesme! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2018, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FRAN PEREA ZA SD: Iznenađen sam koliko u Beogradu znaju moje pesme! (FOTO)

Markos iz serije "Seranovi" nije verovao koliko je zapravo popularan kod nas.

Fran Perea, popularni španski glumac i pevač koga su mnogi zavoleli gledajući seriju "Seranovi", održao je nastupe u Novom Sadu i Beogradu, gde se čak tražila i karta više.

UMETNOST, NOVAC I SKANDALI: Neverovatna životna priča slikarke Tamare de Lempicke!

POVUČENA SA AUKCIJE: Oštećena Pikasova slika vredna 70 miliona dolara!

Čuveni Markos je nastupao sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "bratom" Giljeom, Viktorom Elijasom koji ga je pratio na klavijaturama, a publika je takoreći padala u trans kada su krenuli sa pesmama poput "La vida al reves", "La chica de la habitación de al lado", "Punto y aparte" i drugim.

Publika MASOVNO izlazila sa projekcije FILMA Larsa fon Trira

Dok je boravio u Beogradu, Fran je upoznao i deo ekipe "Sinđelića" (domaća verzija "Seranovih"), pa su mu se na kraju nastupa, kada je pevao čuvenu numeru iz serije "Uno mas uno son 7" sasvim neočekivano i oni pridružili na bini.

Skriveni dragulj Kana: Srpski film "TERET" pobrao ODLIČNE kritike na filmskom festivalu!

- Imam mnogo uspomena. To su bile veoma intenzivne godine u mom životu. Upoznao sam mnogo ljudi, a najinteresantnije mi je da sam toliko godina kasnije ovde, u Srbiji i da se ljudi toliko sećaju toga, a i znaju moje pesme.

- Na kasteljanskom bi to imalo značenje da "jezik putuje po svetu", to je Franov put, put pesama koje su veoma važan deo mog života.

Na kraju, Fran nam je rekao da je veoma tvrdoglav i da je siguran da će nekako uspeti da dođe i iduće godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.