FASCINACIJA U SAVA CENTRU: Božo Vrećo oduševio beogradsku publiku - Svi smo ovde zbog LJUBAVI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2017, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FASCINACIJA U SAVA CENTRU: Božo Vrećo oduševio beogradsku publiku - Svi smo ovde zbog LJUBAVI!

Veče slobode i dobre energije.

Sinoć je Sava Centar bio ispunjen nadasve dobrom energijom i ljubavlju.

Umetnik Božo Vrećo priredio je veče za pamćenje svojoj beogradskoj publici. Ušetao je teatralno, kako princu sevdaha i dolikuje, sa krunom, u dugačkom crnom šlepu i zavladao scenom i srcima svih prisutnih.

Gosti svojevrsnog spektakla nisu prestajali pevati u glas, a smeh i suze su se smenjivali kao obavezan ishod Vrećove izvedbe.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sceni, uz umetnika su zablistali i muzički saradnici: Đelo Jr Jusić, Hrvoje Rupčić, Miroslav Navračić, Džambo Agusev, Igor Milevski, Marko Luis i  Vasil  Hadžimanov.

- Volite. I živite svoje živote, ne brinite za druge - poručio je Vrećo publici.

Hipnotisani Sava Centar je bio na nogama, ispunjen najčistijim osećanjima, a umetnik je završio uz stihove svog hita "Pandora".

Nakon spektakularnog događaja reči samo ograničavaju proživljeno i naučeno... Jedno je sigurno, Beograd s nestrpljenjem iščekuje Božin sledeći koncert.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.