Izvor: SEEcult.org, 24.Maj.2011, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emanuel Šmit u Beogradu

Slavni francuski dramski pisac Erik Emanuel Šmit boravi narednih dana u Beogradu u okviru manifestacije “Molijerovi dani” Francuskog instituta, a 26. maja biće gost Narodnog pozorišta. Šmit će se sastati u Narodnom pozorištusa rediteljima i glumcima iz predstava “Zagonetne varijacije” i “Mali bračni zločini”, koje su nastale prema njegovim tekstovima, a igraju se na Sceni “Raša Plaović”. Upravnik Božidar Đurović uručiće Šmitu Pečat Narodnog pozorišta za poseban doprinos životu i radu nacionalnog teatra.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Erik Emanuel Šmit gost Beograda

Izvor: B92, 25.Maj.2011, 11:05

Francuski pisac Erik Emanuel Šmit, koji će boraviti u Beogradu u okviru manifestacije "Molijerovi dani", 26. maja će se susresti sa akterima predstava "Zagonetne varijacije" i "Mali bračni zločini", koje su nastale po njegovim tekstovima, a koje se izvode u Narodnom pozorištu u Beogradu...Upravnik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.