Ema Votson otkrila zašto se povukla iz sveta glume

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 21:51

Ema Votson otkrila zašto se povukla iz sveta glume

Ema Votson otkrila je zašto se povukla iz glume. 33-godišnja glumica, koja je stekla slavu ulogom Hermione Grenžer u filmskoj franšizi o Hariju Poteru, zadnji put je glumila u filmu "Little Women" koji je izašao pre četiri godine.

"Iskreno, nisam bila srećna. Osećala sam se zarobljeno. Jako mi je teško padalo to što sam morala da govorim i prodajem nešto nad čime zapravo nisam imala kontrolu. Svaki novinar pita: 'Slaže li se ovo s vašim stavovima?' Bilo je frustrirajuće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer nisam imala pravo glasa", rekla je u intervjuu za FT.

"Počela sam da shvatam da samo želim da radim stvari za koje bih, ako bi mi ih neko zamerio, mogla da kažem: 'Da, zeznula sam stvar, to je bila moja odluka, trebalo je to bolje uraditi.' Jednostavno ne želim više da budem nečiji robot", dodala je Ema.

Glumica je nedavno otkrila da su svi želeli da budu na snimanju kako bi videli njen poljubac s glumcem Rupertom Grintom u filmu "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II", a priznala je i kako joj je to bio najneprijatniji trenutak tokom snimanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ema Votson otkrila najgori trenutak na snimanju „Harija Potera“ i zašto se povukla iz glume!

Izvor: 24sedam.rs, 03.Maj.2023, 10:31

Glumica je film „Male žene“ snimila pre pune četiri godine i od tada nije igrala ni u jednom ostvarenju

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.