EXIT traži 1.500 volontera

Izvor: B92, 04.Maj.2012, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EXIT traži 1.500 volontera

EXIT festival je i ove godine raspisao konkurs za volontere iz celog sveta koji će dobiti priliku da steknu iskustva u sektorima marketinga, protokola, u pres centru, programskoj produkciji, na izgradnji, šankovima, ulazima, akreditovanju, u obezbeđenju, EXIT vilidžu i drugim brojnim segmentima festivala, najavljeno je iz EXIT-a.

Konkurs za prijave otvoren je od 5. do 31. maja, a svi koji budu želeli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se uključe i postanu deo ove velike organizacije, moći će od od 5. maja da se prijave preko aplikacije na sajtu exitfest.org.

Volonteri na EXIT festivalu imaće obezbeđen ulaz i boravak na festivalu nakon završetka propisanog radnog vremena, kao i besplatan boravak u EXIT vilidžu, obezbeđenu ishranu u toku smene i besplatne tokene za piće. Po završetku festivala, volonteri dobijaju sertifikat kao priznanje o volontiranju, što će im biti dodatna referenca u biografiji.

Prethodne godine volonterski program EXIT festivala bio je jedan od najvećih volonterskih projekata u Srbiji u 2011. godini. Na konkurs se prijavilo preko 5.000 mladih ljudi, od kojih je izabrano 1.250 dobrovoljaca iz više od 60 zemalja širom sveta, pre svega iz Srbije, ali i iz regiona, evropskih zemalja, SAD-a, Australije, Rusije, Singapura, Ekvadora, Svazilenda, Čilea, Izraela...

Volonteri će kroz angažovanje na EXIT festivalu imati priliku da razviju nove veštine, upoznaće se sa timskim radom, družiti se sa ljudima iz različitih gradova i zemalja, poboljšati znanje stranih jezika i steći uvid u organizaciju jednog velikog festivala. Poseban deo aktivnosti volontera predstavljaće i ekološke radionice na kojima će biti edukovani u oblasti primene tehnologija za obnovljive izvore energije i podići nivo ekološke svesti i znanja u oblasti zaštite životne sredine.

Volontiranje će trajati od 9. do 15. jula 2012. godine na festivalu EXIT u Novom Sadu, najviše šest sati u toku jedne smene, piše u pozivu.

Nastup na ovogodišnjem EXIT festivalu koji će se ove godine održati od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi do sada su potvrdili: Guns N’ Roses, Duran Duran, New Order, Erykah Badu, Plan B, Avicii, Richie Hawtin, Gossip, Wolfmother, Luciano, Laurent Garnier LBS, Miss Kittin, Hercules & Love Affair, The Toy Dolls, Skindred, Little Dragon, Felix Da Housecat, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Azari& III, BurakaSomSistema, Sneaky Soundsystem, Art Department, MaceoPlex, Reboot live, Brodinksi, Kenny Larkin, Robert Dietz, Citizens!, D.R.I., When Saints Go Machine, MaayanNidam, Street Dogs, Lone, Pariah, Teengirl Fantasy live, The Chain i drugi

Ulaznice za EXIT su uveliko u prodaji, a više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na: www.exitfest.org i www.gigstix.com.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.