EXIT 2.0 počinje novu eru uz veliku proslavu 20. rođendana od 9. do 12. jula

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2019, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EXIT 2.0 počinje novu eru uz veliku proslavu 20. rođendana od 9. do 12. jula

Spektakl u najavi!

Nakon ovogodišnjeg, po brojnim parametrima i svog najuspešnijeg izdanja dosad, EXIT festival iduće godine, od 9. do 12. jula proslaviće jubilarni, 20. rođendan! Petrovaradinska tvrđava narednog jula biće u centru pažnje svetske muzičke javnosti, na kojoj će se na preko 40 bina i zona okupiti neki od najznačajnijih muzičkih zvezda današnjice, ali i nekoliko odabranih EXIT izvođača iz prethodne dve decenije, čiji su nastupi zauvek postali nerazdvojan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deo istorije festivala. Pod simboličnim sloganom EXIT 2.0, festival označava početak svoje nove ere, kojim najavljuje brojne inovacije u svim oblastima svog delovanja. „Ceo EXIT tim, kao i brojni naši prijatelji i saradnici, rešen je da nadmaši čak i prethodne rekordne godine za nama, kako bi upravo iduća donela dosad najbolje izdanje i jedan novi EXIT, spreman za narednih dvadeset godina!" izjavio je ovim povodom Dušan Kovačević, osnivač festivala.

Predstojeće festivalsko izdanje, kao i prateća kampanja, slaviće jedinstvo naizgled sasvim različitih fanova Exita, od pankera i metalaca do repera i rejvera, preko domaće publike iz svih krajeva regiona, pa sve do onih koji prelaze i cele okeane da bi stigli u Novi Sad i tako potvrdili zašto je popularni britanski časopis DJ Mag rekao da je EXIT "više od festivala i više od brenda, jedan pokret i kultura za sebe".

Uz objavu datuma, zakazan je i start prodaje ulaznica za petak, 22. novembar, tačno u podne, kada će izuzetno ograničen broj ulaznica biti dostupan po poklon ceni od 5.990 dinara, što je ušteda od čak 60% u odnosu na njihov finalni iznos! Prve ulaznice se svake godine rasprodaju za svega par sati, a njihova sledeća cena biće automatski podignuta nakon što najbrži razgrabe ovaj prvi kontigent. Ulaznice u Srbiji prodavaće se putem sajta www.exitfest.org, kao i na blagajnama prodajne mreže Gigs Tix, gde će već tradicionalno najverniji fanovi nekoliko sati ranije zauzeti svoje mesto u redu kako bi stigli do ulaznica po povlašćenoj ceni.

Prvi izvođači za EXIT, ali i za ostale festivale u organizaciji EXIT tima, kao što su Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi, biće objavljeni uskoro. Svi ljubitelji festivala mogu da očekuju neke od najaktuelnijih izvođača svetske muzičke scene u kombinaciji sa proverenim imenima, uz izuzetno veliku raznolikost muzičkih žanrova, po čemu je EXIT čuven na svetskoj festivalskoj sceni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.