EVO DO KADA TRAJE: Muzej Nikole Tesle gostuje u Herceg Novom sa sjajnom izložbom posvećenom jednom od naših najvećih naučnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 14:01

EVO DO KADA TRAJE: Muzej Nikole Tesle gostuje u Herceg Novom sa sjajnom izložbom posvećenom jednom od naših najvećih naučnika

Muzej Nikole Tesle se predstavio izložbom „Nikola Tesla - čovek iz budućnosti“ i građanima Herceg Novog.

Muzej Nikole Tesle se predstavio izložbom „Nikola Tesla – čovek iz budućnosti“ i građanima Herceg Novog. U foajeu Dvorane Park, izložbu je svečano otvorila direktorka Muzeja Nikole Tesle Ivona Jevtić.

Na izložbi, koja je ujedno i deo manifestacije Dani Beograda u Herceg Novom, prikazani su vizuali koji prate život i rad čuvenog srpskog naučnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nikole Tesle kao i brojni radni modeli i eksponati.

Otvaranju izložbe, koja je poklon Muzeja Nikole Tesle, prisustvovali su predsednik Skupštine opštine Herceg Novi Ivan Otović, konzul Mićo Rogović, direktorka Turističke organizacije Herceg Novi Milja Vitorović, predstavnici Turističke organizacije Beograd, ostali uvaženi predstavnici opštine i Skupštine opštine Herceg Novi kao i mnogobrojni građani i predstavnici medija.

Izložba će biti otvorena do 31. marta 2024. godine.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.