Džordž Martin: Prestanite da mi šaljete mejlove

Izvor: B92, 11.Jun.2015, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Martin: Prestanite da mi šaljete mejlove

Autor „Igre prestola“ je zamolio fanove da prestanu da mu šalju mejlove u kojima komentarišu poslednju sezonu ove serije.

Džordž Martin predano radi na pisanju knjige A Song of Ice and Fire, kako bi bila gotova pre početka 6. sezone „Igre prestola“. On zapravo toliko predano radi, da je rekao fanovima da prestanu da mu šalju mejlove u vezi sa poslednjom sezonom serije. Kako sam kaže „preplavljen je takvim mejlovima“.

„Uopšte ne nameravam da se uključim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u diskusiju. Slobodno vodite takve polemike na mestima kao što su Westeros, Tower of Hand, Winter is Coming ili Watchers on the Walls. Bilo gde, samo ne ovde, na mom blogu“

Martin je dodao kako nema preveliku kontrolu u vezi sa radnjom koja se dešava u seriji.

„Ono što mogu da kontrolišem jesu događaji u mojoj knjizi. Zbog toga me izvinite, moram da se vratim da pišem The Winter is Winds. Hvala na pažnji.“

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.