Džoni Dep verovatno neće igrati glavnu ulogu u novom filmu Pirati s Kariba

Izvor: B92, 09.Mar.2024, 09:06

Džoni Dep verovatno neće igrati glavnu ulogu u novom filmu "Pirati s Kariba"

Džoni Dep bi ipak mogao da se pojavi u šestom nastavku kultne franšize "Pirati s Kariba".

Nakon glasina da će Depa u novom nastavku filma "Pirati s Kariba" zameniti glumica Ajo Edebiri, pojavile su se nove glasine u kojima se navodi da produkcija Disney ima želju da nastavi saradnju sa slavnim glumcem.

Prema pisanju portala "Dexerto", Dep je u pregovorima za učestvovanje u "Piratima s Kariba", ali samo u sporednoj ulozi. Takođe, istakli su da film još uvek nema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zvanični naslov, kao ni datum izlaska i spisak glumaca. Međutim, poznato je da se Joakim Roning sprema za rediteljsku stolicu.

Vest o mogućem povratku Depa istovremeno je izazvao ogromno uzbuđenje među njegovim fanovima, ali i negodovanje među ostatkom publike zbog spora koji je vodio protiv bivše partnerke Amber Herd.

Ipak, voleli ga ili ne, "Pirati s Kariba" gotovo su ne zamislivi bez njegovog pojavljivanja u ulozi luckastog kapetana Džeka Speroua.

Uprkos informacijama koje sugerišu da je Dizni zainteresovan da vrati Depa za sporednu ili čak cameo ulogu, a ne za glavnu ulogu, fanovi se i dalje nadaju da će njegov povratak ponovno pokrenuti magiju serije.

Depovu duhovitost i harizmu zavoleli su ljudi gotovo svih uzrasta, pretvarajući kapetana Speroua u jednog od najomiljenijih likova u istoriji kinematografije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Moguć povratak Džonija Depa u novi nastavak "Pirati sa Kariba"

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Mar.2024

Džoni Dep bi ipak mogao da se pojavi u šestom nastavku kultne franšize "Pirati s Kariba".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.