Džoni Dep smatra strašnom fikcijom ono što je napisano o njemu

Izvor: Beta, 17.Maj.2023, 17:12

Džoni Dep smatra strašnom fikcijom ono što je napisano o njemu

Američki glumac Džoni Dep (Johnny Depp) odgovorio je danas svojim kritičarima na Kanskom filmskom festivalu rekavši da je mnogo napisanog o njemu "strašna fikcija"."Ima ljudi koji žele da veruju u šta žele da veruju, ali istina je istina... U poslednjih pet, šest godina, većina onoga što ste pročitali je strašna fikcija", rekao je Dep na konferenciji za novinare o filmu "Jeanne du Barry", miljenici francuskog kralja Luja 15. koga igra Dep.Dep koji je postao neomiljen u SAD od suđenja sa bivšom suprugom Amber Herd (Heard) zbog optužbi za porodično nasilje, juče je dobio sve počasti sveta kinematografije na otvaraju 76. Međunarodnog filmskog festivala u Kanu.Upitan da li i dalje smatra da ga Holivud bojkotuje, Dep je odgovor da to nikako ne misli."Ne osećam se bojkotovano jer ne mislim na Holivud. Čudno je i smešno vreme kada svi žele da budu svoji, ali nisu u mogućnosti... Jer treba da uskladite", rekao je on.Dep je istakao da je veoma ponosan na film francuske rediteljke Maiven (Maiwenn) koja glumi s njim u filmu "Jeanne du Barry". Ocenio je da je Maiven veoma hrabra što je njega, "momka iz Kentakija" izabrala da glumi Luja 15.Uprkos kritikama feministkinja o "rehabilitaciji osporene ličnosti" Dep je srdačno ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Džoni Dep poručuje iz Kana: „Ne osećam se bojkotovano jer ne mislim na Holivud“

Izvor: Danas, 17.Maj.2023

Američki glumac Džoni Dep odgovorio je danas svojim kritičarima na Kanskom filmskom festivalu rekavši da je mnogo napisanog o njemu "strašna fikcija".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.