Džoni Dep dirnut podrškom publike: Jedva zadržao suze nakon sedmominutnog aplauza VIDEO

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 11:51

Džoni Dep dirnut podrškom publike: Jedva zadržao suze nakon sedmominutnog aplauza VIDEO

Glumac Džoni Dep bio je preplavljen emocijama pošto je dobio ovacije publike nakon premijere svog povratničkog filma Žana di Bari (Jeanne du Barry) na Filmskom festivalu u Kanu.

Prvi put otkako je okončano suđenje veka sa bivšom suprugom Amber Herd, Dep je prošetao crvenim tepihom pred oduševljenim fanovima. Nakon projekcije filma, publika ga je nagradila sedmominutnim aplauzom.

Ljudi su ustali i počeli da mu aplaudiraju, a Dep je jedva suzdržavao suze, hvatajući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se za glavu pre nego što je zagrlio francusku rediteljku filma Majven le Besko.

Podsetimo, posle suđenja Depova karijera je bila neizvesna, pa je njegov povratnički film izazvao brojne kontroverze. Dep je u filmu otelotvorio lik francuskog kralja Luja 15. koji se zaljubio u prostitutku.

Direktor festivala Teri Fremuk branio je svoju kontroverznu odluku da festival otvori Depovim filmom navodeći slobodu izbora.

"Imam samo jedno pravilo u svom životu: slobodu misli i slobodu govora i delovanja u zakonskim okvirima. Da je Džoniju Depu zabranjeno da glumi u filmu ili je film zabranjen, mi ne bismo bili ovde i pričali o tome", rekao je.

"Ako postoji jedna osoba na ovom svetu koja nije ni najmanje zainteresovana za njegovo suđenje, to sam ja. Ne znam o čemu se radi. Stalo mi je do Džonija Depa kao glumca", dodao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.