Džoni Dep, Alis Kuper i Džo Peri osnovali grupu

Izvor: B92, 16.Feb.2015, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep, Alis Kuper i Džo Peri osnovali grupu

Iako je nedavno izjavio kako ne voli glumce koji pokušavaju da se bave muzikom, Džoni Dep je osnovao grupu sa dvojicom rok legendi.

U bendu Hollywood Vampires, popularni glumac će svirati ritam-gitaru, Peri će biti zadužen za solo deonice, a Kuper će pevati. Naziv benda pozajmljen je od supergrupe koju je Kuper osnovao sedamdesetih u Los Anđelesu sa "braćom po čašici" Kitom Munom, Harijem Nilsonom, Džonom Lenonom i Ringom Starom.

Novi "Holivudski vampiri" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su već snimili spot sa još jednim bivšim Bitlsom, Polom Makartnijem i najavili nastup na jednom od najvećih svetskih muzičkih festivala koji se održava u Brazilu.

Dep je nastupao s Kuperom više puta otkako su se upoznali na snimanju filma "Mračne senke" Tima Bartona, u kom je Dep igrao vampira, a Kuper samog sebe. "Mnogo smo zajedno snimali u poslednje vreme. On je zaista jako talentovan i kul tip", kazao je Kuper za časopis "Roling stoun".

Dep je 2012. pevao prateće vokale za pesmu "Freedom Fighter" grupe Aerosmit, koju je napisao Peri, i prošle godine izveo je uživo s grupom numeru "Train Kept a Rollin'". Takođe je nastupao i sa Merilinom Mensonom, Vilijem Nelsonom i grupom Black Keys.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.