Džon Bojega odustaje od Star Wars filmova: Vreme je za novi život

Izvor: B92, 20.Jul.2020, 17:47

Džon Bojega odustaje od ''Star Wars" filmova: ''Vreme je za novi život''

Glumac Džon Bojega, odnosno "Fin", Stormtrooper koji je preobraćen u revolucionara, odlučno tvrdi da je završio sa "Zvezdanim ratovima".

"Da! Da, spreman sam za život nakon 'Star Wars'. Vreme je za novi život. To izaziva gorko-slatki osećaj, zbog veza koje smo uspostavili na snimanju, neverovatnih ljudi, važni ljudi u mom životu, posebno Oskara i Dejzi. Sada sam spreman da vidim kako će se naši odnosi poboljšati i u stvarnom svetu", napisao je na Instagramu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Bojega se nije ustručavao ni da kritički progovori o filmovima u kojima je glumio.

"Mislim da je Star Wars: Episode VII - The Force Awakens bio početak nečeg sasvim solidnog. Da budem iskren, što se tiče Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi rekao bih da je to bilo malo neprilično za mene", rekao je on.

Nisam se nužno slagao sa mnogo stvari u tome i to je nešto o čemu sam puno razgovarao sa Markom. Svima nam je bilo teško, jer nismo mogli da utičemo na mnogo stvari", dodao je.

U međuvremenu, mimo filmske karijere, Bojega je postao i jedan od glasnogovornika Black Lives Matter kampanje, održavši prilično vatreni govor na protestu u Londonu.

Što se tiče Star Wars filmova, Taikia Waititi trebalo bi da režira sledeći film iz franšize, za koji se priča da neće zavisiti od dešavanja iz takozvane "Skywalker sage", a čija je premijera predviđena za 2022. godinu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.