Džeksonovi  negiraju tvrdnje pevačevog kuma

Izvor: S media, 10.Avg.2009, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeksonovi negiraju tvrdnje pevačevog kuma

Porodica Majkla Džeksona znala je da je kum njegove dece, glumac Mark Lester, poklonio spermu slavnom pevaču kako bi ovaj mogao da ima decu, ali negira da je Lester otac ćerke "kralja popa" Paris, naveo je izvor blizak porodici pokojnog muzičara.

Lester, dugogodišnji prijatelj Majkla Džeksona, ispričao je proteklog vikenda tabloidu Njuz of d vorld da je poklonio spermu Džeksonu i da misli da je on otac pevačeve 11-godišnje ćerke. Lester (51) je ujedno rekao da će se >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << podvrgnuti testu za utvrđivanje očinstva.

"Izobličili su njegovu izjavu. On nije rekao da je Parisin otac", naveo je izvor blizak Džeksonovoj porodici a objavljuje tabloid Pipl. Advokat porodice Londel Mekmilan umanjio je značaj Lesterovih reči ocenivši da se radi o "izjavi bez ikakvog pravnog osnova".

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.