DŽEJMS FRANKO I MILA KUNIS U PREDNASTAVKU OZA

Izvor: Kurir, 27.Mar.2011, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽEJMS FRANKO I MILA KUNIS U PREDNASTAVKU OZA

LOS ANĐELES - Džejms Franko i Mila Kunis i zvanično su postali deo glumačke ekipe koja će snimati prednastavak "Čarobnjaka iz Oza", saopštio je studio Dizni a preneo sajt Ejs šoubiz.

Franko će biti mađioničar koji balonom beži iz putujućeg cirkusa a tornado ga baca u zemlju Oz gde će morati da se bori protiv magije i sestara koje se nadmeću za kontrolu nad zemljom.

Mila Kunis će glumiti Teodoru, najmlađu od tri sestre veštice. Ona je dobra veštica, ali kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << postaje zla i pridružuje se svojim zlim sestrama kad čarobnjak (Franko) odbije njeno udvaranje.

Uloga čarobnjaka prvo je bila poverena Robertu Dauniju Mlađem, a potom i Džoniju Depu, ali su je obojica odbili.

Džejms Franko, koji je bio nominovan za Oskara za film "127 sati", uskoro će biti viđen u ostvarenju "Rise of the Apes".

Mila Kunis, koja je igrala u "Crnom labudu", sa Frankom je snimila "The Hills" 2007. i komediju "Noć za pamćenje" iz 2010. Film "Oz, the Great and Powerful" zasnovan je na knjizi "Čarobnjak iz Oza" L. Frenka Bauma iz 1939, a režija je poverena Semu Rejmiju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džejms Franko i Mila Kunis u prednastavku "Oza"

Izvor: NaDlanu.com, 27.Mar.2011

LOS ANĐELES, 27. marta 2011. (Beta) - Džejms Franko i Mila Kunis i zvanično su postali deo glumačke ekipe koja će snimati prednastavak "Čarobnjaka iz Oza", saopštio je studio Dizni a preno sajt Ejs šoubiz. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.