Džefri Raš kao Ajnštajn u novoj seriji

Izvor: B92, 21.Avg.2016, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džefri Raš kao Ajnštajn u novoj seriji

TV kanal National Geographic priprema svoju prvu seriju koja će se raditi sa pisanim scenarijem.

Poznati kanal odlučio se da prikaže život i delo slavnog naučnika Alberta Ajnštajna.

Njega će tumačiti dva glumca. Mlađu verziju naučnika prikazaće novajlija Džoni Flin, dok će Ajnštajna koga uglavnom poznaje ceo svet predstaviti oskarovac Džefri Raš.

Prva sezona zasnovana je na kritički priznatoj biografiji Voltera Ajsaksona, a režiju će raditi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takođe oskarovac, Ron Hauard.

Produkcija serije, koja će nam prikazati Ajnštajna u novom svetlu, počeće u Pragu sledećeg meseca, a premijera bje zakazana za sledeću godinu, naravno, na kanalu National Geographic.

Izvor: blockbuster.rs

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džefri Raš će glumiti Alberta Ajnštajna

Izvor: Radio 021, 21.Avg.2016

TV kanal National Geographic priprema svoju prvu seriju koja će se raditi sa pisanim scenarijem...Poznati kanal odlučio se da prikaže život i delo slavnog naučnika Alberta Ajnštajna. Njega će tumačiti dva glumca. Mlađu verziju naučnika prikazaće novajlija Džoni Flin, dok će Ajnštajna koga...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.