Dve godine KC Grad

Izvor: GledajNapred, 12.Apr.2011, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve godine KC "Grad"

   
KC "Grad"    
DOGAĐAJ. - Evropski centar za kulturu i debatu "Grad" otvoren je pre dve godine. Kao nezavisna institucija, van bilo kakvih političkih uticaja i van stalne budžetske podrške, u KC "Grad" je za 730 dana održano više od 600 različitih programa koje je posetilo više od 90.000 ljudi. Izložbe, koncerti, debate, filmske projekcije, DJ nastupi, predavanja, radionice, festivali - delovi su programa u Braće Krsmanović 4.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GledajNapred <<
Drugi rođendan biće proslavljen koncertima sastava ChinaWoman, 15. i 16. aprila (rasprodato!). Slavlje će biti nastavljeno projektom "Broochmania", od 18. do 24. aprila, koji pokazuje da se u "Gradu" dešavaju sve vrste programa. Kraj proslave obeležiće aprilska Moda za poneti, 22, 23. i 24. aprila od 17.00 do 22.00. (Ah Neša)
**** Život je lep kako bi rekao pesnik opisujući lepotu života!

Nastavak na GledajNapred...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GledajNapred. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GledajNapred. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.