Dunavski kulturni festival večeras u Sremskim Karlovcima (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2022, 07:01

"Dunavski kulturni festival" večeras u Sremskim Karlovcima (AUDIO)

Nastupima bendova uglavnom iz regiona, u dvorištu palate „Ilion“ održaće se Dunavski kulturni festival. Program počinje u 18 časova, a cilj je da se prikaže muzička raznolikost zemalja iz kojih muzičari dolaze. Festival se održava u sklopu programskog luka "Dunavsko more".

O programu festivala, za Radio Novi Sad govori frontmen grupe „Killo Killo Banda“ Vojislav Malešev koji će na manifestaciji nastupiti kao di-džej.

„Ovo je prvi festival, a nadamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se od mnogih, osmišljen kao nešto drugačije od svega što imamo priliku da vidimo u našem gradu. Pokušaćemo da zadovoljimo onaj deo publike koju interesuje sličan pravac poput "World musica-a" koji pretpostavlja mešavinu raznih žanrova ali sa dozom tradicionalne muzike", kaže Malešev.

Detaljnije u audio prilogu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.