Duet Radiohead i Džeka Vajta?

Izvor: B92, 09.Jun.2012, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duet Radiohead i Džeka Vajta?

Popularni britanski bend Radiohead nastupio je 8. juna na festivalu "Bonnaroo” koji se održava u Tenesiju (SAD), a tokom svirke posebno je zahvalio muzičaru Džeku Vajtu najavljujući zajednički projekat.

"Ova pesma je za Džeka Vajta, kazao je pevač benda Tom Jork najavljujući pesmu "Supercollider”. "Videli smo ga juče i evo jedno veliko hvala za njega. Ne možemo vam reći zbog čega. Saznaćete uskoro.”
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Time je Jork dodatno podgrejao i glasine da bend radi na novom album koje su se ranije pojavile, piše muzički magazin Bilbord. Radiohead je nedavno objavio još jednu pesmu koja se ne nalazi na prethodnom "The King Of Limbs” albumu. Reč je o numeri "Full Stop” koju su premijerno izveli 5. juna na koncertu u Sinsinatiju.

Inače, Džek Vajt poseduje izdavačku kuću "Third Man Records” koja je smeštena u Nešvilu, na sat vremena vožnje od Mančestera u Tenesiju, gde je Radiohead nastupao.

Osim Vajta, Jork je tokom dvočasovnog koncerta pozdravio i sastav Red Hot Chili Peppers. On je svoje muzičke kolege pozdravio pre izvođenja pesme "Reckoner” sa albuma "In Rainbows”, dodajući da se raduje njihovom nastupu koji je zakazan za 9. jun.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Duet Radiohead i Džeka Vajta?

Izvor: Lajk.ba, 09.Jun.2012

Popularni britanski bend Radiohead nastupio je 8. juna na festivalu “Bonnaroo” koji se održava u Tenesiju (SAD)

Nastavak na Lajk.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.