Druga sezona serije House of Dragon donosi krvav i brutalan rat VIDEO

Izvor: B92, 06.Dec.2023, 09:04

Druga sezona serije "House of Dragon" donosi krvav i brutalan rat VIDEO

Prvi trejler za drugu sezonu prequela Igre prestola, House of the Dragon, stigao je i nagoveštava krvavi i brutalni rat koji će se odvijati na HBO-u tokom leta 2024. godine.

Trejler počinje rečima Ota:

"Greške su napravljene u satima nakon smrti kralja Viserisa."

Za one koji su videli finale prve sezone, to je potcenjivanje najvišeg reda i shvatićete kad je pogledate.

Nakon toga, dobijamo uvid u sledeće poglavlje serije House of the Dragon, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa kadrovima naših voljenih zmajeva.

Ovih osam novih epizoda koje će činiti drugu sezonu serije House of the Dragon će nam doista prikazati početak brutalnog građanskog rata Targarjena koji će postati poznat kao Ples Zmajeva.

HBO je takođe otkrio nove članove glumačke ekipe za ovu novu sezonu.

HBO je nedavno otkrio nove postere Olivije Kuk i Eme Darsi, dve žene koje su nekada bile voljene prijateljice i sada pomažu u vođenju dva dela iste porodice koje se bore za Iron Throne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pogledajte tizer za drugu sezonu "Kuća zmaja" (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Dec.2023

HBO je objavio službeni tizer za drugu sezonu HBO Original serije "Kuća zmaja" (House of The Dragon) tokom panela CCXP23 u Sao Paulu. Poznato je da će se serija prikazivati na leto 2024. na HBO Max i HBO, kao i da će imati osam epizoda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.