Dokumentarac o Pearl Jamu

Izvor: B92, 27.Maj.2011, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dokumentarac o Pearl Jamu

Dokumentarac o Pearl Jamu povodom 20 godina postojanja benda pre zvaničnog prikazivanja na PBS-u imaće pretpremijerne projekcije u pozorištima.

Za sve fanove čuvenog grandž benda koji neće prisustvovati koncertu povodom proslave dvadeset godina postojanja u Alpine Valleyu (država Viskonsin) zakazanom za predstojeći septembar, utehu mogu da potraže u gledanju dokumentarca koji je istim povodom snimio Kameron Krou, dugogodišnji prijatelj Pearl Jama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Krou je najavio je da će dokumentarac PJ20, pre zvaničnog prikazivanja na američkoj tv mreži PBS u oktobru, nakog čega će se pojaviti i u DVD izdanju, svoju pretpremijernu projekciju imati u septembru u pozorištima.

„To je jedini bend njihove generacije za koji se ovakav film može snimiti, i veoma sam počastvovan što je meni pružena prilika da ga napravim", izjavio je Krou povodom snimanja PJ20.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.