Doktor Haus u julu stiže u Beograd

Izvor: B92, 23.Mar.2014, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktor Haus u julu stiže u Beograd

Domaća publika konačno će imati priliku da uživo vidi i čuje popularnog televizijskog glumca i muzičara Hjua Lorija, s obzirom na to da je za 14. jul zakazan njegov koncert u Sava centru u Beogradu.

Iako koncert Lorija i njegovog pratećeg benda u Beogradu nije još uvek zvanično potvrđen od strane domaćih organizatora, najava za beogradski nastup stoji na Lorijevom sajtu kao jedan od zakazanih koncerata.

Lori je pre skoro tri godine, aprila 2011, objavio svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << debi album, bluzom inspirisan "Let Them Talk". Album je promovisan malom svirkom pred odabranom publikom u Nju Orleansu

"Nisam rođen u Alabami 1890, nikada nisam jeo zobenu kašu, ni obrađivao zemlju niti sam se vozio teretnim vagonom. Ja sam beli Englez srednje klase koji je drsko zakoračio u muziku i mit američkog juga", rekao je tada glumac u razgovoru za britanski Gardijan.

Na albumu “Let Them Talk” Lori je radio zajedno sa poznatim muzičarem i producentom Džoom Henrijem. Drugi album “Didn’t It Rain” objavljen je u maju 2013, a na njemu je Lori sarađivao sa brojnim muzičarima kao što su zvezda iz Gvatamale Gabi Moreno i Gremijem nagrađivani bluzer Tadž Mahal.

Pedesetčetvorogodišnji Lori dobio je dva Zlatna globusa za ulogu namćorastog dr Gregorija Hausa u seriji "Doktor Haus" i zarađivao je 250.000 funti (nešto manje od 300.000€) po epizodi. U intervjuu "Radio Tajmsu", Lori je svoj veliku uspeh nazvao "zlatnim kavezom" i rekao da je nekada čeznuo da doživi nesreću kako bi dobio nekoliko slobodnih dana.

Nakon završetka snimanja serije posvetio se svojoj muzičkoj karijeri, pa će tako i domaća publika moći da ga vidi ovoga puta na sceni Sava centra, a ne na malim ekranima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.