Dodeljena nagrada Isidora Sekulić

Izvor: Beta, 01.Jun.2011, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljena nagrada Isidora Sekulić

BEOGRAD, 1. juna 2011. (Beta) - Književna nagrada Isidora Sekulić za 2010. godinu dodeljena je u sredu u Skupštini grada piscu Vladanu Matijeviću za roman "Vrlo malo svetlosti".

Pripovedaču, romansijeru, pesniku i dramskom piscu Matijeviću Fond Isidora Sekulić i opština Savski venac uručili su diplomu, plaketu i novčanu nagradu.

Laureat Matijević je nakon uručenja književne nagrade, povezujući naslov nagradjene knjige sa imenom nagrade, rekao da su za Isidoru Sekulić svetlost i vatra simboli suštine čije se neograničene snage i dimenzije podrazumevaju i čija je lepota neporeciva.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Dodeljena nagrada Isidora Sekulić

Izvor: TvojPortal.com, 02.Jun.2011, 12:00

02.06.2011.. BEOGRAD, (Beta) - Književna nagrada Isidora Sekulić za 2010. godinu dodeljena je u sredu u Skupštini grada piscu Vladanu Matijeviću za roman "Vrlo malo svetlosti".. . . Pripovedaču, romansijeru, pesniku i dramskom piscu Matijeviću Fond Isidora Sekulić i opština Savski venac uručili...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.