Dodeljena Zlatna malina za NAJGORI film i uloge: OVAJ Diznijev junak poneo UBEDLJIVO NAJVIŠE priznanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 19:46

Dodeljena "Zlatna malina" za NAJGORI film i uloge: OVAJ Diznijev junak poneo UBEDLJIVO NAJVIŠE priznanja

Megan Foks i Silvester Stalone takođe su dobitnici ovog "prestižnog" priznanja.

Bliži se dodela "Oskara", najvažnijih priznanja u filmskoj sferi. Svi umetnici sanjaju da postanu laureati ove prestižne nagrade, ali se i pribojavaju da umesto Oskara kući ne ponesu "Zlatnu malinu", odnosno priznanje za najgore filmsko ostvarenje u prethodnoj godini.

Neki od filmskih radnika za ovu godinu mogu "da odahnu". Odlučeno je da "Zlatna malina", ovoga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puta odlazi horor filmu zasnovanom na jednom od omiljenih Diznijevih likova, medvedu Vini Pu-u.

Na 44. dodeli ovog priznanja film "Vini Pu - Krv i med", pobedio je u nekoliko kategorija: najgori film, najlošija režija, najgori scenario, najgori filmski par i najgori filmski nastavak. Ovo delo opisano je kao nešto što ne ispunjava ni najosnovnija očekivanja.

Nagrada "Iskupitelj", dodeljuje se rediteljima i glumcma koji su ranije osvojili "Zlatnu malinu". Ove godine pripala je glumici Fran Drešer, ulozi predsednice američkog sindikata glumaca SAG-AFTRA tokom prošlogodišnjeg štrajka glumaca. Sindikat okuplja oko 160.000 filmskih i TV glumaca i onih iz srodnih zanimanja.

Ova glumica proslavila se ulogom u TV seriji "Dadilja", već je 1998. nominovana je za najgoru glumicu u romantičnoj komediji "Kozmetičarka i zver".

Među ostalim dobitnicima "Zlatne maline" je filmski veteran, glumac Jon Voight kojemu je dodijeljena zbog lošega irskog akcenta u ulozi u filmu "Mersi".

Glumica Megan Fox, vlasnica je dva ovakva priznanja. Jedno za ulogu u filmu "Džoni i Klajd" i za sporednu ulogu u akcionom filmu "Ikspend4bles". U neslavnom se društvu našao i Silvester Stalone, koji je nagradu dobio takođe za ovaj film.

Srbija Danas/Index.hr

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.