Direktor novosadske opere podneo ostavku

Izvor: Beta, 11.Feb.2014, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor novosadske opere podneo ostavku

NOVI SAD, 11. februara 2014. (Beta) - Direktor Opere Srpskog narodnog pozorišta (SNP) u Novom Sadu Aleksandar Kojić podneo je ostavku, saopštilo je u utorak to pozorište.

Kojić je ostavku podneo jer zbog obaveza direktora više ne može da se bavi osnovnim poslom - dirigovanjem.

"Razlog njegovog povlačenja s mesta direktora Opere sasvim je opravdan budući da se našao razapet izmedju rukovodećeg posla i svoje osnovne profesije dirigenta", piše u saopštenju SNP. >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta <<

Upravnik SNP Aleksandar Milosavljević kazao je da je ostavku Kojića "prihvatio s punim razumevanjem".

"Razumem razloge maestra Kojića i s njim sam se dogovorio da do daljeg obavlja posao direktora Opere, a o svemu ostalom javnost će biti obaveštena kada za to dodje trenutak", naveo je Milosavljević.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Direktor novosadske opere podneo ostavku

Izvor: Akter, 11.Feb.2014

Direktor Opere Srpskog narodnog pozorišta (SNP) u Novom Sadu Aleksandar Kojić podneo je ostavku, saopštilo je to pozorište

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.