Izvor: Danas, 03.Jul.2023, 21:42

Direktor Klinike za ginekologiju u Višegradskoj: Opet dozvoljeno prisustvo na porođaju

Direktor Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKCS u Višegradskoj dr Aleksandar Stefanović rekao je za RTS da su posle tri i po godine ponovo dozvoljene posete pacijentkinjama na toj klinici, ali i da je vraćeno prisustvo na porođaju ne samo muža, već i bliske osobe – sestre, majke.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Klinici u Višegradskoj dozvoljeno prisustvo na porođaju bliske osobe

Izvor: Radio 021, 03.Jul.2023

Direktor Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKCS u Višegradskoj dr Aleksandar Stefanović kaže da je ponovo moguće prisustvo na porođaju ne samo muža već i bliske osobe – sestre, majke.

Nastavak na Radio 021...

Očevi mogu ponovo da prisustvuju porođaju i ne samo oni

Izvor: 24sedam.rs, 04.Jul.2023, 13:03

Direktor Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKCS u Višegradskoj dr Aleksandar Stefanović navodi za RTS da su vratili prisustvo na porođaju ne samo muža, nego i bliskih osoba.

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.