Izvor: B92, 16.Maj.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dilan nedostaje, a evo šta rade ostali: Stigao trejler za nastavak Beverli Hilsa VIDEO

19 godina od poslednje epizode serije Beverli Hils, snimaju se novi nastavci.

Ekipa jedne od najpopularnijih serija devedesetih nedavno se okupila i prikazan je snimak u javnosti, a sada je objavljen prvi službeni trejler za nove epizode.

U najavi vidimo kako omiljenim likovima počinje dan. U pozadini čujemo melodiju iz uvodne špice serije koja će mnogim gledaocima pobuditi nostalgiju.

Brendon se budi uz zvuke alarma, Brenda meditira u dvorištu, Keli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sređuje frizuru, Stiv uskače u sportski auto, Dona sprema doručak, David bira kravatu, a Andrea žuri na posao. Ipak, upadljivo nedostaje jedan od glavnih likova, mnogima omiljeni Dilan, s obzirom na to da je glumac Luk Peri koji ga je tumačio preminuo u martu ove godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dilan nas je napustio, a evo šta rade ostali: Izašao prvi trejler za NASTAVAK serije Beverli Hils 90210

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2019

Nije isto bez njega..Ekipa jedne od najpopularnijih serija devedesetih nedavno se okupila i prikazan je snimak u javnosti, a sada je objavljen prvi službeni trejler za nove epizode serije "Beverli Hils 90 210"...U najavi vidimo kako omiljenim likovima počinje dan. U pozadini čujemo melodiju iz uvodne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.