Digitalna verzija Merilin Monro stvorena uz pomoć VEŠTAČKE INTELIGENCIJE - Ovde ćete moći da je UPOZNATE

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 12:31

Digitalna verzija Merilin Monro stvorena uz pomoć VEŠTAČKE INTELIGENCIJE - Ovde ćete moći da je "UPOZNATE"

Svi ljubitelji lika i dela ove kultne ličnosti, moći će da je vidite ukoliko to požele.

Više od 60 godina nakon smrti glumice Merilin Monro njena digitalna verzija, stvorena uz pomoć veštačke inteligencije, a biće predstavljena na tehnološkoj konferenciji festivala South by Southwest u Ostinu, u američkoj državi Teksas.

Prikazana na komjuterskom ekranu u crnom džemperu sa rol-kragnom dolčeviti i svojom poznatom "piksi", digitalna dvojnica slavne glumice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razgovaraće sa zainteresovanima, izražavajući emocije.

Na nedavnom testiranju digitalna MM je govorila o svojoj najdražoj ulozi, liku Šugar u komediji "Neki to vole vruće” iz 1959. godine, zastajkujući i zamišljeno spuštajući pogled pre nego što bi odgovorila.

Rekla je kako smatra da je taj seksepilan, ali ranjiv lik "izazovna uloga, ali i zahvalna“, a preporučila je i svoje druge komedije poput „Muškarci više vole plavuše”.

Digitalnu Merilin stvorila je kompanija Soul Mašin (Soul Machine), specijalizovana za kreaciju realističnih digitalnih ličnosti, u saradnji sa Authentic Brands Groupom, marketinškom kompanijom koja poseduje prava na reprodukcije slike Merilin Monro, kao i drugih preminulih zvezda. (kraj) vip

- Svaki razgovor s Merilin je poseban osećaj - rekao je Greg Kros, suosnivač i direktor Soul Mašina.

Srbija Danas/Preneo:A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.