Devojke, hijaluron i silikoni ništa ne pomažu Olga Odanović o estetskim intervencijama kod mladih

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 17:32

"Devojke, hijaluron i silikoni ništa ne pomažu" Olga Odanović o estetskim intervencijama kod mladih

Glumica o novom dobu i njegovim negativnim posledicama.
Nije retkost da se devojke podvrgavaju estetskim intervencijama, kako bi se rešile svojih "nepravilnosti", ali i ispeglale po koju boricu. Takav je slučaj sa poznatim ličnostima, ali iako je to postala jedna vrsta trenda neke od naših poznatih dama su odlučile da ne idu kod plastičara.
Ipak, pravu pometnju u medijima izazvala je Tanja Bošković, koja je žestoko osudila estetske intervencije i otkrilad da je ponosna na svoje bore, te da neće sebi dozvoliti da izgleda kao viršla.
Glumica Olga Odanović javno je podržala svoju koleginicu i potvrdila da joj je prirodan izgled na prvom mestu. Olga je istakla da ona ne pridaje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.