Deseta nagrada za film Ničije dete

Izvor: Beta, 12.Jan.2015, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deseta nagrada za film Ničije dete

BEOGRAD, 12. januara 2015. (Beta) - Debitantski igrani film scenariste i reditelja Vuka Ršumovića "Ničije dete" proglašen je za najbolje ostvarenje u selekciji Novi glasovi / Nove vizije 26. Medjunarodnog filmskog festivala u Palm Springsu, saopštili su u ponedeljak producenti.

Film "Ničije dete" prikazan je u Palm Springsu 7. januara 2015, a to je ujedno i severno-američka premijera i deseto priznanje koje je do sada osvojilo to debitantsko ostvarenje.

Nagrada festivala >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << u Palm Springsu ima dodatni značaj, jer je dodeljuje ziri sastavljen od američkih filmskih distributera, a u programu Novi glasovi prikazano je 10 debitantskih filmova iz celog sveta.

U obrazloženju, članovi žirija naveli su da su duboko impresionirani neodoljivim, višeslojnim i ubedljivim prvim filmom scenariste i reditelja Vuka Ršumovića.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nagrada za "Ničije dete" na festivalu u Palm Springsu

Izvor: Blic, 12.Jan.2015

"Ničije dete", debitantski igrani film scenariste i reditelja Vuka Ršumovića,osvojio je nagradu za najbolji film u selekciji "New Voices/New Visions" 26. izdanja Međunarodnog filmskog festivala u Palm Springsu, gde je 7. januara imao severnoameričku premijeru...U programu New Voices/New Visions...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.