Izvor: SEEcult.org, 09.Maj.2018, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset premijera na Španskom metru

Institut Servantes u Beogradu najavio je više od 20 filmova na 11. festivalu Španski metar od 16. do 30. maja, od kojih će deset biti premijerno prikazano, a među njima su drame, romanse i crnohumorna ostvarenja koja donose nove priče iz Španije i Latinske Amerike. Sa tri ciklusa u Domu omladine, Dvorani Kulturnog centra Beograda i Jugoslovenskoj kinoteci, 11. Španski metar predstaviće najupečatljivije slike iz Španije, Argentine, Meksika, Perua i Venecuele, najavili su 9. maja organizatori na konferenciji za novinare u KCB-u.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Španski metar 2018 od 16. do 30. maja

Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Maj.2018

Na tri lokacije u Beogradu, od 16. do 30. maja biće održan festival najboljih filmskih ostvarenja na španskom jeziku – 11. Španski metar. Hrabro koračajući u svoju drugu deceniju postojanja, omiljeni filmski festival ljubitelja hispanske kulture ove godine donosi čak tri filmska programa u tri...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.