Depeš Mod nastavili prekinutu turneju

Izvor: S media, 17.Jun.2009, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Depeš Mod nastavili prekinutu turneju

Britanski sastav "Depeš Mod", koji je sredinom maja prekinuo svetsku turneju zbog operacije kojoj je podvrgnut pevač Dejv Gan, nastavio je seriju koncerata nastupom u Nemačkoj.

Grupa je u ponedeljak uveče nastupila u Lajpcigu u sklopu turneje "Tour of the Universe", objavljuje časopis Nju mjuzikal.

"Zahvalan sam obožavaocima na podršci, zahvalan sam i mojoj porodici, prijateljima i svim lekarima koji su se tako dobro brinuli o meni. Povratak na binu je neverovatan >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << osećaj i radujem se svakom narednom koncertu", rekao je Gan posle nastupa.

Pevač je krajem maja operisao maligni tumor bešike i njegov oporavak trajao je nekoliko nedelja. I dalje se čeka saopštenje grupe o novim datumima otkazanih koncerata ili o njihovom definitivnom otkazivanju.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Radujem se svakom narednom koncertu

Izvor: Danas, 10.Jun.2009, 02:37

Turneja Univerzuma definitivno je restartovana posle mesec dana pauze. Britanski sastav Dipeš Mod nastupom u nemačkom Lajpcigu nastavio je seriju koncerata, što je naročito obradovalo frontmena grupe Dejva Gahana zbog čije bolesti je grupa bila prinuđena da otkaže nekoliko koncerata, među kojima...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.