Deneris se za ovaj govor spremala gledajući Hitlera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2019, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deneris se za ovaj govor spremala gledajući Hitlera

Glumica Emilija Klark briljantno je odigrala ulogu Majke zmajeva Deneris Targerijan u seriji "Igra prestola", a u poslednjem govoru pred svojom vojskom, kojoj se obraćala na visoko valirijskom jezikom, zvučala je kao pravi diktator.

U intervjuu za Varajeti, Emilija je otkrila da se dugo spremala za ovu ulogu i da je gledala govore nacističkog vođe Adolfa Hitlera, prenosi Sputnjik.

Da bi se pripremila za ovaj poslednji veliki govor morala je da nauči izmišljeni jezik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << - i valirijski i dotrački.

"Da bih se pripremila za ovaj govor, gledala sam mnoge video-snimke - sad čini se smešnim - diktatora i moćnih lidera koji su govorili drugačijim jezikom od onog koji ja govorim, kako bih videla da li mogu da razumem šta pričaju. I stvarno sam mogla! Stvarno možete da razumete šta je***o Hitler govori", rekla je i dodala:

"Ako verujem u svaku reč koju izgovorim, publika neće morati mnogo pažnje da obraća na prevod."

Deneris je ovaj težak govor, u kojem je najavila da se neće smiriti dok ne oslobodi (čitaj pokori) ostatak sveta, održala nakon što je spalila Kraljevu luku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.