Dempsi želi da igra strip junaka

Izvor: B92, 03.Apr.2011, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dempsi želi da igra strip junaka

Američki glumac Patrik Dempsi, poznat iz serije "Uvod u anatomiju", izjavio je za "Los Angeles Times” da bi "voleo da igra doktora Strendža" na filmu ili eventualno u TV seriji koja bi bila snimljena po tom Marvelovom strip junaku.

"To bi bilo fantastično", rekao je Dempsi. "To bi bila sjajna TV serija, posebno za HBO ili neku sličnu kablovsku televiziju".

Glumac je takođe stavio na znanje da ne dolazi u obzir da radi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u nekoj novoj dramskoj medicinskoj seriji.

"Isuviše je teško zadržati kvalitet posle tri godine, ako godišnje snimate 24, 25 epizoda", objasnio je.

Doktor Strendž je neurohirurg koji počinje da proučava čarobnjaštvo posle nesreće koja mu je oštetila šake.

Dempsi, koji igra u narednom nastavku "Transformersa", naveo je i da bi mu lik kao što je čarobnjak pomogao da se udalji od lika kog je igrao u "Času anatomije".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.