Izvor: Popboks, 03.Nov.2010, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delano Smith u Washu

U petak, 12. novembra, u beogradskom klubu The Wash (Nemanjina 4) nastupiće Delano Smith (Mixmode, Detroit Beatdown). Delano Jacques Smith već četiri decenije radi kao DJ, a počeci njegove karijere u Detroitu, krajem 70-ih i početkom 80-ih godina, poklapaju se sa počecima house i techno muzike.

Nastavak na Popboks...






Povezane vesti

"Pravo sa Diskomera" na Akademiji

Izvor: B92, 03.Nov.2010

U petak, 19. novembra, u beogradskom klubu Akademija, Studio B će predstaviti bendove koji su se tokom godine zapaženo predstavili na zvaničnoj top listi Diskomeru, koju već decenijama uređuje autora Slobodan Konjović. Nastupiće Breeze i Threesome uz podršku Kišobran DJ tima...Ovo će biti četvrta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Popboks. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Popboks. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.