Izvor: Danas, 29.Apr.2023, 20:58

Deca često imaju poremećaj govora zbog telefona i tableta: Šta su pokazali su sistematski pregledi za polazak u školu?

Osam od deset budućih prvaka ima neki poremećaj u govoru – ne zna ili ne ume pravilno da izgovori sva slova ili ima premali fond reči za svoj uzrast, pokazali su sistematski pregledi za polazak u školu. Uzroci nastanka govornih mana su raznovrsni, a stručnjaci upozoravaju da u velikoj meri tome doprinosi upotreba pametnih telefona i tableta.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Deca često imaju poremećaj govora zbog telefona i tableta

Izvor: JUGpress.com, 29.Apr.2023

BEOGRAD..Osam od deset budućih prvaka ima neki poremećaj u govoru – ne zna ili ne ume pravilno da izgovori sva slova ili ima premali fond reči za svoj uzrast, pokazali su sistematski pregledi za polazak u školu. Uzroci nastanka govornih mana su raznovrsni, a stručnjaci upozoravaju da u velikoj...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.