Dara iz Jasenovca ostvarila najveću prosečnu zaradu u američkim bioskopima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2021, 14:22

"Dara iz Jasenovca" ostvarila najveću prosečnu zaradu u američkim bioskopima

Produkcijska kuća MegaCom Film saopštila je danas da je film "Dara iz Jasenovca" Predraga Antonijevića tokom prvog vikenda prikazivanja u Sjedinjenim Državama ostvario prosečnu najveću zaradu u odnosu na broj bioskopa u kojima se prikazuje, odnosno 1.251 dolar po bioskopu.

U proteklom vikendu za film "Male stvari" zarada je iznosila iznosila 952 dolara ili "KRUDS: Novo doba" 910 dolara, dok je jedan od najočekivanijih evropskih filmova u američkim bioskopima "Supernova" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa Kolin Firtom i Stenlijem Tučijem u drugoj nedelji prikazivanja imao prosečnu zaradu od 191 dolar po bioskopu, navodi se u saopštenju.

Struktura publike koja je u proteklom vikendu gledala film "Dara iz Jasenovca“ je 54 odsto ispod 35 godina starosti, a od ukupno ispitanog broja, 91 odsto gledalaca će film preporučiti dalje.

Film je dobio pozitivnu kritiku reprezentativnog sajta "Rotten Tomatoes", dok je ocena publike 88 odsto pozitivnih ocena. Film se po zaradi nalazi na 18. mestu američke Box office liste gledanosti.

"Dara iz Jasenovca" se trenutno prikazuje u brojnim gradovima širom Amerike, u Čikagu, Finiksu, Milvokiju, Majamiju, Atlanti, Dalasu, Denveru, Hjustonu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Dara iz Jasenovca“ ostvarila najveću zaradu po bioskopu u SAD

Izvor: N1 televizija, 08.Feb.2021

Film “Dara iz Jasenovca” Predraga Gage Antonijevića je tokom prvog vikenda prikazivanja zabeležilo najveću prosečnu zaradu u odnosu na broj bioskopa u kojima se prikazuje, saopštio je Megakom film.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.