Danijel Krejg ponovo u ulozi agenta 007?

Izvor: B92, 29.Jul.2017, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijel Krejg ponovo u ulozi agenta 007?

Danijel Krejg će, po svemu sudeći, ponovo igrati najpoznatijeg tajnog agenta Džejmsa Bonda.

Posle godina spekulisanja, zvanična objava je da će, još uvek neimenovani, novi film o tajnom agentu 007 doživeti premijeru 8. novembra 2019.

Produkcija Eon, u saradnji sa MGMom, navela je u saopštenju da će ostali detalji koji se tiču distributivnih partnera, premijera širom sveta, glumaca i režisera biti objavljeni naknadno, prenosi N1.

Međutim, dva izvora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kažu da će Krejg sigurno barem u još jednom filmu o najpoznatijem tajnom agentu tumačiti glavnu ulogu, prenosi Ekonomik tajms.

Krejg je, kako se podseća, u jednom od intervjua koji je dao jednom britanskom časopisu izjavio da bi ''radije sebi prerezao vene, nego još jednom bio Bond'' .

U ulozi tajnog agenta 007 debitovao je u filmu ''Kazino Rojal'', emitovanom 2006. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.