Danas stiže novi film o Titaniku: Eksperimenti će konačno dati odgovor na dve ključne misterije FOTO

Izvor: B92, 01.Jul.2023, 13:54

Danas stiže novi film o Titaniku: Eksperimenti će konačno dati odgovor na dve ključne misterije FOTO

Danas se obeležava jubilej - 25 godina od premijere čuvenog filma "Titanik"

Povodom jubileja - 25 godina od premijere čuvenog filma "Titanik", danas će zvanično biti predstavljen dokumentarac "Titanik, 25 godina kasnije: Džejms Kameron". Film će biti emitovan 1. jula, u 22 sata, a ono što je zanimljivo, jeste da će ovaj dokumentarac sadržati dva specifična eksperimenta.

Naime, reditelj filma Džejms Kameron, odlučio je da ova dva eksperimenta načine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osnovu ove dopune serijalu o “Titaniku”.

Večita rasprava o tome da li su Džek i Rouz mogli da prežive potonuće “Titanika”, navela je Kamerona da okupi stručnjake koji će mu pomoći da istraži mitove i misterije o olupini i dodaje naknadne misli o svojoj fiktivnoj interpretaciji tragedije.

Pitanje koje fanove muči već godinama jeste da li je Džek mogao da promeni svoju sudbinu drugačijim pristupom, što će sada biti improvizovano u ovom dokumentarcu. Dakle, Kameron je izvršio testiranja kako bi jednom zauvek utvrdio da li su i Džek i Rouz mogli zajedno da stanu na drvenu dasku i prežive.

Podsećanja radi, nakon pto je Titanik ponovo dospeo u žižu javnosti posle implozije podmornice Titan, platforma Netfliks odlučila je da ovaj čuveni film uvrsti u svoj sadržaj, pa će on tako biti dostupan od 1. jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.