Danas na Novosadskom dečijem letu pozorišne predstave i Kreatvni kamp (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2021, 14:42

Danas na Novosadskom dečijem letu pozorišne predstave i Kreatvni kamp (AUDIO)

Danas su u Trgovinskom centru BIG od 18 do 20 časova na programu pozorišne predstave kao i tradicionalni Kretaivni kamp koji organizuje Novosadsko dečije leto odnosno Dečiji kulturni centar Novi Sad u saradnji sa novosadskom Osnovnom školom Petefi Šandor, najavila je PR BIG dečijeg leta Lea Radlovački.

Tu je i predavanje u galeriji Matice Srpske i druđenje sa umetnicima u okviru likovnog kruga "Scene 22" na Petrovaradinskoj tvrđavi.

"Kretaivni kamp", kaže sagovornica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "znači druženje mnogo dece na jednom mestu u trpezariji OŠ Petefi Šandor. Oni svako druženje posvete određenoj temi. Danas je to priča o Šerloku Holmsu, Herkulu Poarou i gospođici Marpl, tako da je to priča o detektivima, istraživanju i slično."

Jedna od interesantnih tema kreativnog kampa je i šetnja "Biciklom oko sveta" a tu su i već pomenuti Galerija MS i Muzej grada Novog Sada i druženje u likovnom krugu, pa deca i roditelji imaju izbor i mogućnost da odluče šta će posetiti od svega ovog ponuđenog.

Za predstave i performanse nisu potrebne prijave u BIG-u.

Programi se mogu pogledati na sajtu BIG-a, Novosadsko big leto i Dečiji kulutrni centar Novi Sad ali i na društvenim mrežama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.