Da li znate šta se dogodi kada na Guglu upišete imena Prijatelja? FOTO

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 11:25

Da li znate šta se dogodi kada na Guglu upišete imena "Prijatelja"? FOTO

Serija "Prijatelji" je decenijama jedan od najgledanijih sitkoma.

Skoro da i ne postoji osoba koja nije pogledala barem jednu epizodu, a zahvaljujući društvenim mrežama, svi smo upoznati sa likovima ovog sitkoma, kao i sa njihovim replikama.

Gledanost serije se nikad nije dovodila u pitanje, međutim, nakon smrti Metjua Perija, glumca koji je tumačio lik Čendlera, "Prijatelji" su ponovo broj jedan na listi gledanosti kada je u pitanju platforma HBO maks.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Fanovi su opsednuti Monikinim stanom, Džoijevim smislom za humor, a da li ste znali šta se dešava kada imena ovih junaka ukucate na Guglu?

Ukoliko upišete Ros Geler, pored njegovog imena će se pojaviti kauč, kada kliknete na nju, vaš ekran će se pomeriti ulevo, ako kliknete još jednom, pomeriće se udesno. Ovo je jasna asocijacija kada su prijatelji unosili novi kauč u Rosov stan.

Isprobajte i sa imenima ostalih i pogledajte šta će se dogoditi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.