Da li ste primetili? Čuvene barbi lampe se proizvode u našem susedstvu

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 20:38

Da li ste primetili? Čuvene barbi lampe se proizvode u našem susedstvu

Film "Barbi" je u potpunosti osvojio svet, međutim, neke detalje sigurno niste uspeli da primetite.

Film „Barbi” trenutno ruši rekorde gledanosti, a svi uzrasti hrle u bioskope kako bi gledali Margo Robi u ulozi Barbi i Rajana Goslinga u ulozi Kena. U reakcijama na film veoma često se spominje estetika koja iskustvo gledanja filma podiže na poseban nivo. U Barbilendu posebno mesto je kuća Barbi koja je uređena u nijansama ružičaste boje.

U toj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kući primetili smo jedan detalj koji potiče iz našeg regiona. Lampe iz spavaće sobe u filmu mogu se videti na Instagram profilu brenda Brajak Vitberg iz Slovenije čije središte je u Ljubljani.

Brend je osnovan 2019. i proizvodi luksuzne komade nameštaja, a Majami lampe su bile inspirisane suncem u Majamiju. Kreirane su od plavog i ružičastog pleksiglasa.

Brajak Vitberg je dizajnerski studio koji su osnovali arhitekte iz Ljubljane, Petra Brajak i Robert V. Bijelić pre četiri godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.