Da li će planetarno popularan film Barbi dobiti drugi deo? Rediteljka otkrila dalje planove

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 09:06

Da li će planetarno popularan film "Barbi" dobiti drugi deo? Rediteljka otkrila dalje planove

Rediteljka Greta Gervig rekla je da ipak trenutno ne planira da snima drugi deo megapopularnog bioskopskog hita "Barbi".

U razgovoru za "The New York Times", rediteljka je podelila svoja razmišljanja o svom najnovijem filmu i otkrila da li bi to mogao da bude početak filmske franšize.

"Osećam se tako na kraju svakog filma, kao da nikada neću imati drugu ideju i sve što sam ikada želela da uradim, uradila sam. Ne bih želela nikome da uništim san, ali za mene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je, u ovom trenutku, ta mogućnost ravna nuli“, rekla je ona.

Film "Barbi" je oborio nekoliko rekorda na blagajnama od premijere prošle nedelje. U SAD je zaradio 155 miliona dolara, što je najveće domaće otvaranje u 2023. godini, a film je takođe obeležio i najbolji uvodni vikend jedne rediteljke. Prema "Pop Crave"-u, "Barbi" je doživeo najveći uspeh kada je reč o filmu o igračkama, najveći uspeh ikada za Margot Robi i Rajana Goslinga, i najveći uspeh za film koji nije nastavak, rimejk ili film o superherojima.

Na drugom mestu u intervjuu, Gervig, koja ne samo da je režirala film, već ga je i napisala zajedno sa svojim partnerom Noom Baumbahom, rekla je da je ostala bez reči o "hajpu" oko filma o Barbi.

"Bila sam u Njujorku i provela sam četvrtak i petak samo gledajući različite bioskope i pazeći da sve izgleda lepo i pokušavajući da pustim kontrolu, što je teško. Ali iskreno, bilo je neverovatno hodati okolo i videti ljude u ružičastom. Ni u najluđim snovima nisam zamišljala ovako nešto“, rekla je Gervig.

Iako možda nećemo dobiti "Barbi" nastavak, Gervig trenutno radi na još jednom dugo očekivanom filmu - "Snežana". Gervig je napisala scenario za najnoviju adaptaciju Diznijeve princeze, u kojoj glumi Rejčel Zegler. Njoj će se pridružiti Gal Gadot kao Zla kraljica, Ansu Kabija kao Lovac i Martin Kleba kao Ljutko.

Film bi trebalo da režira Mark Veb, koji je ranije režirao filmove kao što su "500 Days of Summer", "The Amazing Spider-Man" i "The Amazing Spider-Man 2". "Snežana" bi trebalo da se pojavi u bioskopima sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Greta Gervig otkrila da li planira nastavak filma "Barbi"

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jul.2023

Rediteljka Greta Gervig, autorka novog filma "Barbi" o najpopularnijoj lutki na svijetu, rekla je za Njujork tajms, da uprkos uspjehu ovog ostvarenja, trenutno nema u planu snimanje nastavka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.