Da li biste izdvojili ovu sumu? Dikapriovo odelo iz Titanika je na aukciji FOTO

Izvor: B92, 03.Okt.2023, 13:55

Da li biste izdvojili ovu sumu? Dikapriovo odelo iz "Titanika" je na aukciji FOTO

Odelo u kom je Leonardo Dikaprio oživeo mladog Džeka iz Titanika stavljeno je na aukciju.

U filmu koji i dalje ruši sve rekorde i izaziva suze bez obzira na to koliko puta ga gledate, Leonardo Dikaprio je stekao veliku slavu zajedno sa koleginicom Kejt Vinslet.

Iako je prošlo skoro 30 godina od prvog prikazivanja filma, i dalje su mnogima zanimljivi detalji u vezi sa najčuvenijim brodom na svetu.

Odelo koje je nosio Dikaprio sada je na aukciji, a pretpostavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se da će mu cena biti između 115.000 i 230.000 dolara.

Za one koji se ne sećaju, čuveno Leovo odelo se sastojalo iz starih pantalona, bele košulje sa dugim rukavima i prsluka, dok na etiketi svuda piše njegovo ime i vremenska odrednica, avgust 1996. godine.

Aukcija će se održati u Londonu od 9. do 12. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.